Home - Networking events

Networking Events

Ervaar de networking events en inspiratiedagen van de Delen is vermenigvuldigen community in België.

Afterwork event

Delen is Vermenigvuldigen:
Inspiratiemoment in Antwerpen

Ditmaal zijn we te gast op de hele mooie unieke locatie “Snijders en Rockoxhuis” in
Antwerpen.

We nemen u mee in “het Anwerpen van vroeger en nu en zijn wereldhaven”, een inspirerendevoordracht over “Hoe duurzame innovatie en een doelgerichte exitstrategie het potentieel van je kmo en jezelf kan maximaliseren”. 

We sluiten af met een interview met niemand minder dan Amir Bachrouri, een inspirerende Antwerpenaar met hoe “diversiteit kan werken”.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Afterwork event

Garage Valckenier:
22 februari 2024

Ons volgende afterwork event gaat door op 22 februari 2024 bij Garage Valckenier. We gaan van start om 18:00u en eindigen omstreeks 22:30u.

Tijdens dit event inspireren wij je over garage Valckenier, een toonaangevend autobedrijf in België.

Verrijk je netwerk, leer van sprekers zoals Jarno De Smet en zaakvoerder Guy Valckenier zelf, en ontdek de dynamiek van een familiale KMO. Geniet van een avond vol inspiratie, ontspanning, en waardevolle ontmoetingen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Afterwork event

DIV-Inspiratiemoment:
11 oktober 2023

Ons volgend inspiratiemoment gaat door op een gloednieuwe locatie: het prachtige Kasteel de Herten in Oostkamp.

Ontdek tijdens het exclusieve event op “Kasteel De Herten” op 11/10/2023, georganiseerd door Delen is Vermenigvuldigen in samenwerking met groeistrateeg Jarno De Smet en Bloom Law, hoe je jouw kmo kunt optimaliseren met de nadruk op marketing en wat de fiscale vooruitzichten zijn voor kmo’s het komende jaar.

Geniet van een inspirerende avond met presentaties, een wijndegustatie en netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie in Oostkamp. Beperkt tot 50 deelnemers.

Power to the inspiring ladies

Zesde inspiratiedag:
30 augustus 2023

Onze volgende inspiratiedag gaat door op 30 augustus 2023 in het Eurovolleycenter te Vilvoorde. We gaan gaat van start om 10:00u en eindigen omstreeks 20:00u.

Er komen opnieuw enkele veelbelovende sprekers waaronder onze ambassadeur Inge Geerdens, maar ook Annemieke dubois en Anke van Oosterhout zullen ons inspireren met waardevolle kennis. Niet voor niets dat ditmaal het evenement “Power to the inspiring ladies” heet.

De inspiratiedag gaat van start met groeistrateeg Jarno de Smet en zal eindigen met een interview met Bernard Walravens en Dirk Lindemans

Registreren

Registreer je aanwezigheid op ons afterwork inspiratiemoment van 15 Mei 2024 via onderstaand digitaal formulier.

Cateringbijdrage:
€55,00 Excl. BTW (Leden)
€75,00 Excl. BTW (Niet-Leden)