Home - Networking events

Networking Events

Ervaar de networking events en inspiratiedagen van de Delen is vermenigvuldigen community in België.

Afterwork moment

DIV-Inspiratiemoment:
11 oktober 2023

Ons volgend inspiratiemoment gaat door op een gloednieuwe locatie: het prachtige Kasteel de Herten in Oostkamp.

Ontdek tijdens het exclusieve event op “Kasteel De Herten” op 11/10/2023, georganiseerd door Delen is Vermenigvuldigen in samenwerking met groeistrateeg Jarno De Smet en Bloom Law, hoe je jouw kmo kunt optimaliseren met de nadruk op marketing en wat de fiscale vooruitzichten zijn voor kmo’s het komende jaar.

Geniet van een inspirerende avond met presentaties, een wijndegustatie en netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie in Oostkamp. Beperkt tot 50 deelnemers.

Power to the inspiring ladies

Zesde inspiratiedag:
30 augustus 2023

Onze volgende inspiratiedag gaat door op 30 augustus 2023 in het Eurovolleycenter te Vilvoorde. We gaan gaat van start om 10:00u en eindigen omstreeks 20:00u.

Er komen opnieuw enkele veelbelovende sprekers waaronder onze ambassadeur Inge Geerdens, maar ook Annemieke dubois en Anke van Oosterhout zullen ons inspireren met waardevolle kennis. Niet voor niets dat ditmaal het evenement “Power to the inspiring ladies” heet.

De inspiratiedag gaat van start met groeistrateeg Jarno de Smet en zal eindigen met een interview met Bernard Walravens en Dirk Lindemans