Home - Onze missie

Onze Missie

Onze missie is duidelijk: creëren van een waardevolle en authentieke community van en voor ondernemers en beslissingsnemers.

Over onze Netwerk Events

Onze lerende netwerkevenementen bieden een unieke gelegenheid om te netwerken, geïnspireerd te raken, bij te leren en te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. We brengen ondernemers en beslissingsnemers uit verschillende sectoren bij elkaar, met een sterke focus op kwaliteit en authenticiteit

Tijdens onze jaarlijke inspiratiedag krijg je de kans om waardevolle relaties op te bouwen, inspiratie en heel wat kennis op te doen en je netwerk uit te breiden met gelijkgestemde professionals. Daarnaast organiseren we 3 keer per jaar een afterwok inspiratiemoment.

Ons doel is om één van de meest hoogwaardige netwerkevenementen in België te organiseren, waarbij we groei, kennisdeling en waardevolle connecties stimuleren.

Verbinden

Onze evenementen brengen de juiste mensen bij elkaar, waardoor je de mogelijkheid krijgt om waardevolle contacten te leggen en authentieke relaties op te bouwen.

Kennisdeling

Tijdens onze evenementen bieden we inspirerende sprekers, welgekende ondernemers en leiders, die hun kennis, uitdagingen en inspiratie delen.

Ondersteunen

Naast het faciliteren van netwerkmogelijkheden, staan we klaar om jouw onderneming te helpen met onze uitgebreide ervaring in business development, KMO-strategie en ons brede netwerk.

Wij geloven in de kracht van kennisdeling.

Bij Delen is Vermenigvuldigen geloven we dat kennis delen, vermenigvuldigen is.

Onze networking events bieden een platform waarin sprekers, bekende of startende ondernemers, freelancers en bedrijfsleiders hun kennis, uitdagingen en inzichten delen.

Door deze waardevolle kennis te verbinden met jouw behoeften en ambities, streven we ernaar om gezamenlijk te groeien en te bloeien.

Na onze inspiratiedag gaat u ongetwijfeld naar huis met een pak interessante en praktische kennis en lijst van potentiële klanten die je groei kunnen bevorderen.

Ondersteuning en Empowerment van bedrijfsleiders, beslissingsnemers en Freelancers

Bij Delen is Vermenigvuldigen staan we klaar om bedrijfsleiders, beslissingsnemers en freelancers te ondersteunen, inspireren en te empoweren.

Met onze ervaring in business development, KMO-strategie, digitale marketing en ons brede netwerk bieden we ondersteuning op verschillende gebieden, zoals online marketing, operations, financiën en HR.

Ons doel is om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken en succes te behalen door je enerszijds te verbinden met gelijkgestemde ondernemers en je te ondersteunen met de uitbouw van jouw onderneming.

Ondernemers bij elkaar aan het netwerken

Deelnemen aan onze events

Wil je deel uitmaken van onze groeiende community van ondernemers en beslissingsnemers?
Meld je dan aan als lid van Delen is Vermenigvuldigen.

Als lid krijg je exclusieve toegang tot onze networking events, inspirerende sprekers, waardevolle netwerkmogelijkheden én wordt je vermeld op onze website.

Onze partners.

Delen is Vermenigvuldigen, dat wordt mogelijk gemaakt door enkele fantastische partners.

Kennismaken met het team

Gepassioneerd om jou te ondersteunen en te inspireren.

We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om waardevolle events te organiseren die bijdragen aan jouw groei en succes. Leer ons team kennen en ontdek hoe we je kunnen helpen om te groeien en te bloeien.

Jan Jodts - verbinder op Delen is Vermenigvuldigen

Jan Jodts

Ik merk dat er héél veel kennis aanwezig is in ond land maar te weinig wordt gedeeld. Daarom wil ik dit faciliteren en de juiste mensen verbinden zodat ze zich sterker voelen. Naast Delen is Vermenigvuldigen werk ik als sales- en KMO-groeicoördinator.

Benjamin Samaey

Specialist in WordPress Web Development, Search Engine Advertising en Search Engine Optimization. Werkt als lead-generator en SEA - SEO consultant. in-house web developer en bij Delenisvermenigvuldigen.be

Trots op onze ambassadeurs

Bij Delen is Vermenigvuldigen hebben we het voorrecht om te worden ondersteund door inspirerende ondernemers zoals Inge Geerdens en Wouter Torfs die als onze ambassadeurs fungeren. Ze delen vaak hun kennis, ervaringen en inzichten met onze community, waardoor we gezamenlijk kunnen groeien en bloeien.

Wouter Torfs

Wouter Torfs is de CEO van Schoenen Torfs, een bekende Belgische schoenenretailer. Onder zijn leiding is het bedrijf meerdere keren uitgeroepen tot "Beste Werkgever van België". Hij staat bekend om zijn focus op werknemerstevredenheid en duurzaam ondernemen.

Inge Geerdens - CV Warehouse ambassadeur Delen is Vermenigvuldigen

Inge Geerdens

Inge Geerdens is de oprichtster en CEO van CVWarehouse, een bedrijf gespecialiseerd in online rekrutering en applicant tracking. Ze staat bekend om haar ondernemerschap en inzet voor diversiteit in de zakenwereld. Geerdens is ook een veelgevraagd spreker over onderwerpen als leiderschap en technologie.

Jij?

Wij zoeken nog een ambassadeur voor ons networking event. Heb jij een groot netwerk van ondernemers, freelancers en beslissingsnemers binnen bedrijven? En voel jij je geroepen om onze inspiratiedagen en networking events verder uit te bouwen? Contacteer ons dan snel!