Home » Onze missie

Informatie

Met onze community “Delen is Vermenigvuldigen” willen we actief meewerken om ondernemers te helpen en hen te ondersteunen bij hun verdere groei en ontwikkeling.

Het is niet ons doel om de grootste community te zijn, maar wel de meest authentieke en waardevolle.

Met een concreet opvolgingsplan op maat gemaakt voor uw onderneming en dit gecombineerd met twee events waar alle gelijkgestemden samenkomen. Op deze basis kunnen we verbinden om zo mogelijks co-creaties op te zetten.

Wat is ons concreet plan van aanpak?

Met een persoonlijk business development gesprek. Tijdens dit gesprek analyseren we volgende punten:

  • Wat en waarom: missie, visie, waarden
  • Hoe: sales- marketing, operationeel, financieel, HR
  • Wie: Menselijk kapitaal

Op basis van de resultaten van dit gesprek stellen we concrete doelstellingen en actiepunten op die de leidraad zijn bij hoe wij kunnen helpen verbinden.

Een eerste event vindt plaats tijdens de laatste woensdag Augustus of Februari. Dit wordt een combinatie van gedeelde ervaringen en inspiratiemomenten.

De opvolging van je persoonlijk business development gesprek. Hoe ver staat het met de vooropgestelde doelstellingen en kunnen we je mogelijke uitdagingen nog bijsturen?

Het tweede event is voorzien tijdens de laatste woensdag Augustus of Februari. We wisselen opnieuw onze ervaringen uit en combineren dit nogmaals met de nodige inspiratiemomenten.

Creativiteit, passie en kennis maar ook nederigheid, wendbaarheid en verbondenheid zijn belangrijke waarden op het pad naar succes.

Jan Jodts

Tijdens zijn +10 jaren ervaring van oprichter en verbinder als KMO-strateeg in nationale én internationale organisaties heeft hij de successen maar ook de valkuilen van het ondernemen van dichtbij kunnen meemaken.

Jan Jodts heeft allerlei tools ontwikkeld om te leren “out of the box” te denken.

Johan Cremery

Johan Cremery is de man die als ervaringsdeskundige tegenslagen en beperkingen weet om te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Een auto-/arbeids-ongeval bracht hem op 14/12/1989 in een rolstoel, maar belette hem niet om écht gelukkig te leven.