Home - Deelnemen

Deelnemen

Wens je deel te nemen aan onze inspiratiedagen? Of word je liever lid of ambassadeur van de Delen is Vermenigvuldigen community?

Deelnemen aan onze community, lerende inspiratiedagen en networking events

Wil je deelnemen aan onze inspirerende en lerende networking events en deel uitmaken van een waardevolle community van ondernemers, freelancers en beslissingsnemers?

Om de kwaliteit van onze community en evenementen hoog te houden, hebben wij een deelnameprocedure:

Deelnameprocedure

Om de kwaliteit van onze community te waarborgen, hanteren we een screeningproces voor nieuwe deelnemers.

Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat onze evenementen en inspiratiedagen aansluiten bij jouw verwachtingen en doelstellingen, maar ook bij die van onze andere ondernemers. Onze community is steeds op zoek naar mensen die waardevolle input kunnen en durven brengen en niet enkel op zoek zijn naar het verzamelen van zoveel mogelijk leads. Zoals besproken in onze missie is het niet de bedoeling de grootste te zijn, maar wel de meest waardevolle community.

Ben jij er van overtuigd dat dit perfect bij jou aansluit? Dan ben je hartelijk welkom op ons evenement en kan je je registreren om lid te worden van Delen is vermenigvuldigen.

Ons team zal daarna binnen een bepaalde tijdspanne (max. 7 dagen) contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek om te zien of jij een goeie match bent voor onze community van ondernemers, freelancers, bedrijfsleiders en beslissingsnemers.

Als lid krijg je exclusieve toegang tot onze networking events, waar je zal bijleren van waardevolle sprekers en ondernemers. Uiteraard zal je evenals de mogelijkeid krijgen om met gelijkgestemde professionals kennis te maken op onze community events, vermeld te worden op onze pagina van leden, en indien gewenst kunnen sparren met onze KMO-groeicoördinatoren.

Lid worden van Delen is Vermenigvuldigen

Je bent overtuigd dat onze community tal van voordelen voor jouw en je onderneming zal hebben en wenst meteen lid te worden?

Registreer je op onze ‘lid-worden pagina’ om toegang te krijgen tot onze waardvolle en lerende inspiratiedagen en networking events

Leer bij van gekende ondernemers en breid je netwerk uit met gelijkgestelde pr

Ondernemers bij elkaar aan het netwerken

Ambassadeur worden van Delen is Vermenigvuldigen

Je vindt onze community en inspiratiedagen geweldig en wilt helpen om deze in de kijker te zetten en verder uit te bouwen?

We zoeken nog steeds een ambassadeur die onze community wilt helpen uitbouwen en onze inspiratiedagen bekender wil maken en hier tal van voordelen voor terugkrijgt.